KURER SERVICE

N.A. Nissen tilbyder mange forskellige løsninger for både national og international kurer og ekspres service. Vi skræddersyer altid løsningen i samarbejde med kunden, under hensyntagen til ønsker om hurtig levering sammenholdt med de forskellige udfordringer, der kan være omkring dette, som for eksempel stor fylde eller høj vægt.

Hos N.A. Nissen er vi specialister inden for kurerkørsel. Vores mange års erfaring inden for kurerkørsel betyder, at dine pakker og gods er i sikre hænder. Uanset om du har brug for kurertransport til en dansk eller international destination, så er vi leveringsdygtige. Som et omstillingsparat transportfirma med fokus på favorable og fleksible priser tilbyder vi ekspresservice, så du kan få leveret dine pakker så hurtigt som muligt. Vi sørger selvfølgelig for, at du får leveret dine pakker til tiden, ligesom vi er meget omhyggelige med behandlingen af godset.
Har du spørgsmål til vores kurerkørsel, så er du meget velkommen til at ringe til os på: +45 3252 3258 ligesom du kan sende os en mail.

Hvad er kurerkørsel?

Det er ikke alle, der ved, hvad kurerkørsel er. Men kurerkørsel er i princippet det samme som pakketransport. Vi transporterer dog typisk gods og pakker af en vis størrelse – og dermed også gods som postvæsnet ikke transporterer. Vi skelner dog mellem traditionel kurerkørsel og ekspres kurerkørsel. Haste det med at få en pakke frem, f.eks. inden for 24 timer, så sørger vi for, at leverancen kommer sikkert og hurtigst muligt frem – og altid inden for den aftalte tidsramme. Således kan du altid kontakte os, hvis du har brug for en dag-til-dag-levering. Hos N.A. Nissen tilbyder vi kurerkørsel til både private og erhverv.

Skal du have transporteret en pakke til udlandet, så har vi også en masse samarbejdspartnere forskellige steder i verden, som sikrer at der er styr på godkendelser fra toldmyndigheder. På den måde kommer godset frem gnidningsfrit og på den hurtigste måde.

Nænsom kurer – vi passer godt på dit gods

Vores chauffører er altid meget forsigtige under lastning og losning af pakker og gods, ligesom de sørger for, at lastbilerne ikke bliver for tungt læsset. Det er også vigtigt, at lastbilerne ikke bliver overlæsset foran, i siderne samt bagtil. Ved overlæs foran i lastbilen kan der komme et for højt tryk på forakslen, ved overlæs i siderne kan det blive sværere at styre lastbilen, og ved overlæs bagtil kan lastbilen blive understyret på baggrund af et for højt tryk på bagakslen.

Vores chauffører sørger derfor altid for, at godset bliver fordelt ligeligt og jævnt på ladet, ligesom tungt gods bliver placeret i midten af ladet. Til tungt gods bliver der både benyttet kran samt læssebagsmæk, hvilket garanterer en sikker lastning og losning. Godset bliver også sikret, så det ikke glider, vælter eller flytter sig under transporten

Vores chauffører har alle en gyldig transportforsikring samt en fragtføreransvarsforsikring. Fragtføreransvarsforsikringen dækker eventuelle skader på pakker og gods under transporten. På den måde er dit gods forsikret, hvis der – mod forventning – skulle ske noget i forbindelse med lastning, losning eller under transporten.

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT