OM OS

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS blev etableret i 1974 af Niels Andersen Nissen. Anden generaltion vores nuværende Præsident og ejer Klaus Nissen overtog virksomheden i 1992.

Vores vision er at gøre alt fragt til og fra udlandet nemt, overskueligt og gnidningsfrit, så vores kunder trygt kan få fragtet deres varer/ gods til og fra lande overalt i verden.

Vi finder altid den bedste fragtløsning for dig, uanset om det skal være den hurtigste eller billigste løsning. For at kunne dette har vi i mere end 48 år etableret et enormt netværk af agenter overalt i verden, der gør det muligt for os at tilbyde alle former for fragt, herunder søfragt, flyfragt, biltransport, kurerkørsel og dyretransport. Derfor har mange af vores kunder fulgt os lige fra begyndelsen.  

Hos os skal du kun ringe til et nummer for at få svar på dine spørgsmål, uden omstillinger. Vi bestræber os nemlig på at kunne udføre en hurtig og nem ekspedition af alle vores kunder. Derfor er det vigtigt for os at alle medarbejdere er i stand til at hjælpe med alle transportformer og dokumenter. Ring allerede i dag på tlf. 32 52 32 58.

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT