nanissen-sliderbgvi vil også de næste 40 år være den foretrukne speditør
nissen-sliderbg

WE MAKE IT EASIER FOR YOU

nissen-sliderbg2

YOUR PERFECT PARTNER WORLD WIDE

nissen-sliderbg3

VI SPECIALISERER OS I ALLE FORMER
FOR TRANSPORT OG TRANSPORT
AF LEVENDE DYR

Company2021-03-19T08:39:50+00:00

VELKOMMEN TIL NA NISSEN: ET FRAGTFIRMA SPECIALISERET I FRAGT TIL/FRA UDLANDE

NA Nissen er et fragtfirma, der i mere end 24 år har specialiseret sig i at skræddersy fragtløsninger til/fra udlandet. Vi tilbyder alle former for fragt, herunder flyfragt, søfragt, biltransport, kurerforsendelser og dyretransport.

Udfyld vores “få et tilbud webformular” eller klik på billederne herunder for at se videoer om os.

One number

Speditionsfirma i københavn transporterer dit gods

All around the world

speditions og transportfirma, som hjælper med toldpapirer

Transport solutions

et speditionsfirma i københavn, som er konkurrencedygtige på pris og kvalitet

GLOBALT FRAGTFIRMA, DER VIL GØRE FRAGT TIL UDLANDET NEMMERE FOR DIG

N. A Nissen Spedition & Transport ApS er et globalt fragtfirma, der sætter en ære i at gøre fragt til udlandet (og fra udlandet) nemt for dig. Det gør vi blandt andet ved at sørge for, at alle vores medarbejdere er i stand til at hjælpe med alle typer fragt. Dette sikrer vores kunder en hurtig og nem ekspedition og en effektiv fragtløsning.

Hos os har god kommunikation højeste prioritet. Vores kunder vælger nemlig os som deres foretrukne fragtfirma, fordi vi altid er i stand til at forstå og imødekomme deres behov. Vi bestræber os i at kunne levere effektiv assistance, så dem der kontakter os kan være fri for at sætte sig ind i håndteringen af fragtopgaver. Derved gør vi livet nemmere for dig.

Kontakt os

FRAGTFIRMA DER SIKRER GNIDNINGSFRI FRAGT TIL UDLANDET

Med N. A. Nissen som dit fragtfirma, får adgang til et kæmpe netværk af agenter og kollegaer rundt omkring i verden, som vi arbejder tæt sammen med for at kunne tilbyde dig de bedste fragtløsninger, og give dig den bedste service. Vores egne kompetencer tilsat agenternes viden betyder, at godkendelser hos forskellige toldmyndigheder og instanser foretages gnidningsfrit. På den måde kommer dit gods hurtigst muligt frem til bedst mulige pris, uanset om fragten sendes med fly, til søs eller med bil.

Med grundig rådgivning fra os, får du et godt beslutningsgrundlag, fordi vores rådgivning altid beror på en individuel vurdering af dine prioriteter ift. omkostninger og tidshorisont. Du kan høre mere om vores fragtmuligheder ved at kontakte os på tlf. 32 52 32 58 eller udfylde vores webformular for at få et tilbud.

speditions & transportfirma i københavn, der fragter alle slags gods
tranport og speditionsfirma for små og mellemstore virksomheders import og eksport
logo3

Fleksibelt speditionsfirma i københavn for små og mellemstore virksomheder