nanissen-sliderbgvi vil også de næste 40 år være den foretrukne speditør
nissen-sliderbg

WE MAKE IT EASIER FOR YOU

nissen-sliderbg2

YOUR PERFECT PARTNER WORLD WIDE

nissen-sliderbg3

VI SPECIALISERER OS I ALLE FORMER
FOR TRANSPORT OG TRANSPORT
AF LEVENDE DYR

Company2020-06-19T05:57:44+00:00

N. A. NISSEN – DIT SPECIALISERET FRAGT- OG SPEDITIONSFIRMA

Klik på billederne for at se vores præsentationer

One number

Speditionsfirma i københavn transporterer dit gods

All around the world

speditions og transportfirma, som hjælper med toldpapirer

Transport solutions

et speditionsfirma i københavn, som er konkurrencedygtige på pris og kvalitet

Dit globale fragtfirma – vi gør det nemmere for dig

Hos N. A. Nissen Spedition & Transport ApS er vores holdning, at det er meget vigtigt, at alle medarbejderne er i stand til at hjælpe med alle transportformer og dokumenter. Tilgangen til spedition- og transport har til formål at sikre kunderne en hurtig og nem ekspedition.

Dette betyder at god kommunikation har højeste prioritet for os, da vi samtidig ønsker at give oplevelsen af, at vi kender kunderne og deres behov. Vi bestræber os på at kunne levere den rigtige assistance, uden unødvendige omstillinger, til dem der kontakter os.
Kontakt os

GNIDNINGSFRI FRAGT TIL UDLANDET

Vi kan dog ikke gøre alt selv, men vi har et kæmpe netværk af agenter og kollegaer rundt omkring i verden, som vi arbejder meget tæt sammen med for at give den bedste service. Vores egne kompetencer tilsat agenternes viden betyder, at godkendelser hos forskellige toldmyndigheder og instanser foretages gnidningsfrit. På den måde kommer kundens gods hurtigst muligt frem til bedst mulige pris, uanset om det fragten sendes med fly, til søs eller med bil.

Den grundige rådgivning giver et godt beslutningsgrundlag, da den altid beror på en individuel vurdering ud fra kundens prioritering af omkostninger og tidshorisont.

 

speditions & transportfirma i københavn, der fragter alle slags godstranport og speditionsfirma for små og mellemstore virksomheders import og eksportlogo3

Fleksibelt speditionsfirma i københavn for små og mellemstore virksomheder