• WE MAKE IT EASIER FOR YOU

  • YOUR PERFECT PARTNER WORLD WIDE

  • VI SPECIALISERER OS I ALLE FORMER
    FOR TRANSPORT OG TRANSPORT
    AF LEVENDE DYR

VELKOMMEN TIL NA NISSEN
DIT FRAGTFIRMA TIL ALT FRAGT TIL OG FRA UDLANDET

N.A. Nissen er et fragtfirma, der i mere end 40 år har specialiseret sig i at skræddersy fragtløsninger til og fra udlandet. Vi tilbyder alle typer fragt: Søfragt, flyfragt, kurerkørsel, biltransport og dyretransport.

Udfyld vores online formular for at få et tilbud på fragt til og fra Danmark eller klik på billederne for at se videoer om os. Vær opmærksom på, at vi kun udfører fragtopgaver til og fra udlandet, ikke indenfor Danmark.

One number

All around the world

Transport solutions

DIT FRAGTFIRMA TIL ALLE OPGAVER TIL OG FRA DANMARK

A Nissen Spedition & Transport ApS er et globalt fragtfirma, der sætter en ære i at gøre fragt til og fra udlandet nemt for dig. Det gør vi blandt andet ved at sørge for, at alle vores medarbejdere er i stand til at hjælpe med alle typer fragt. Dette sikrer vores kunder en hurtig og nem ekspedition og en effektiv fragtløsning.

Hos os har god kommunikation højeste prioritet. Vores kunder vælger nemlig os som deres foretrukne fragtfirma, fordi vi altid er i stand til at forstå og imødekomme deres behov. Vi bestræber os i at kunne levere effektiv assistance, så dem der kontakter os kan være fri for at sætte sig ind i håndteringen af fragtopgaver. Derved gør vi livet nemmere for dig. Vi udfører ikke fragt indenfor landets grænser, men vi hjælper gerne med alt fragt til og fra udlandet. 

Hvorfor N. A. Nissen?

Når du samarbejder med os, får du glæde af: 

  • 100% gnidningsfri fragt. 
  • Levering til lande overalt i verden.
  • Den bedste fragtløsning ud fra alle typer fragt. 
  • Over 40 års erfaring med fragt til og fra udlandet. 

Svar med det samme – alle vores medarbejdere kan besvare alle dine spørgsmål: ring på tlf. 32 52 32 58.

DIT FRAGTFIRMA FOR GNIDNINGSFRI FRAGT TIL UDLANDET

Med N. A. Nissen som dit fragtfirma, får du glæde af et kæmpe netværk af agenter og kollegaer rundt omkring i verden, som vi arbejder tæt sammen med for at kunne tilbyde dig de bedste fragtløsninger, og give dig den bedste service. Vores egne kompetencer tilsat agenternes viden betyder, at godkendelser hos forskellige toldmyndigheder og instanser foretages gnidningsfrit. På den måde kommer dit gods hurtigst muligt frem til bedst mulige pris, uanset om fragten sendes med fly, til søs eller med bil.

Med grundig rådgivning fra os, får du et godt beslutningsgrundlag, fordi vores rådgivning altid beror på en individuel vurdering af dine prioriteter ift. omkostninger og tidshorisont. Du kan høre mere om vores fragtmuligheder ved at kontakte os på tlf. 32 52 32 58 eller udfylde vores webformular for at få et tilbud.

Få svar på alt om international fragt

Hos N. A. Nissen har vi i over 40 år hjulpet virksomheder og private med at finde de bedste fragtløsninger til lande overalt i verden. Derfor kan vi hjælpe dig med alle de spørgsmål, som du kunne have om international fragt. 

Hos os er der kun et opkald fra et svar på dine spørgsmål. Det er nemlig meget vigtigt for os at alle vores medarbejdere kan besvare spørgsmål om alle typer fragt og dokumenter. Derfor får du svar med det samme når du ringer til os.

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT