• WE MAKE IT EASIER FOR YOU

  • YOUR PERFECT PARTNER WORLD WIDE

  • VI SPECIALISERER OS I ALLE FORMER
    FOR TRANSPORT OG TRANSPORT
    AF LEVENDE DYR

VELKOMMEN TIL NA NISSEN: ET FRAGTFIRMA
SPECIALISERET I FRAGT TIL/FRA UDLANDE

NA Nissen er et fragtfirma, der i mere end 24 år har specialiseret sig i at skræddersy fragtløsninger til/fra udlandet. Vi tilbyder alle former for fragt, herunder flyfragt, søfragt, biltransport, kurerforsendelser og dyretransport.

Udfyld vores “få et tilbud webformular” eller klik på billederne herunder for at se videoer om os.

One number

All around the world

Transport solutions

GLOBALT FRAGTFIRMA, DER VIL GØRE FRAGT TIL UDLANDET NEMMERE FOR DIG

N. A Nissen Spedition & Transport ApS er et globalt fragtfirma, der sætter en ære i at gøre fragt til udlandet (og fra udlandet) nemt for dig. Det gør vi blandt andet ved at sørge for, at alle vores medarbejdere er i stand til at hjælpe med alle typer fragt. Dette sikrer vores kunder en hurtig og nem ekspedition og en effektiv fragtløsning.

Hos os har god kommunikation højeste prioritet. Vores kunder vælger nemlig os som deres foretrukne fragtfirma, fordi vi altid er i stand til at forstå og imødekomme deres behov. Vi bestræber os i at kunne levere effektiv assistance, så dem der kontakter os kan være fri for at sætte sig ind i håndteringen af fragtopgaver. Derved gør vi livet nemmere for dig.

FRAGTFIRMA DER SIKRER GNIDNINGSFRI FRAGT TIL UDLANDET

Med N. A. Nissen som dit fragtfirma, får adgang til et kæmpe netværk af agenter og kollegaer rundt omkring i verden, som vi arbejder tæt sammen med for at kunne tilbyde dig de bedste fragtløsninger, og give dig den bedste service. Vores egne kompetencer tilsat agenternes viden betyder, at godkendelser hos forskellige toldmyndigheder og instanser foretages gnidningsfrit. På den måde kommer dit gods hurtigst muligt frem til bedst mulige pris, uanset om fragten sendes med fly, til søs eller med bil.

Med grundig rådgivning fra os, får du et godt beslutningsgrundlag, fordi vores rådgivning altid beror på en individuel vurdering af dine prioriteter ift. omkostninger og tidshorisont. Du kan høre mere om vores fragtmuligheder ved at kontakte os på tlf. 32 52 32 58 eller udfylde vores webformular for at få et tilbud.

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT