TRANSPORT AF LEVENDE DYR – SPECIALE I DYRETRANSPORT TIL ZOO OG KÆLEDYR

Vi har specialiseret os inden for transport af levende dyr

N.A. Nissen Spedition & Transport ApS har mere end 24 års erfaring i transport af levende dyr. Vi transporterer både kæledyr for private og dyr for virksomheder som f.eks. zoologiske haver. Der er ingen dyr, som er for store til at blive transporteret sikkert til deres nye destination, og der er heller ingen, der er for små. 

Tjek dit dyrs størrelse og dimensioner: hund, kat, hest.

Har du et kæledyr, der skal med til udlandet eller måske hjem til Danmark, er du velkommen til at ringe til os på: +45 3252 3258. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail.  

Erfaring kombineret med viden skaber tryghed

Når vi accepterer en opgave om transport af levende dyr, ligger prisen fast, og du vil derfor ikke blive mødt af en pludselig stigning i prisen. Vi følger en nøje udarbejdet og gennemtestet plan, der sikrer størst mulig komfort for jeres dyr under rejsen. 

Ved alle former for transport af levende dyr vil vi udarbejde en detaljeret transportoversigt. Transportoversigten indeholder alle de nødvendige opgaver, som skal løses i forbindelse med transporten. Du kan derfor være helt tryg ved, at vi håndterer alle dokumenter efter forskrifterne. 

Vores lange erfaring gør, at vi hurtigt kan rådgive omkring de forskellige regler og krav, der findes omkring transport af levende dyr til og fra forskellige geografiske områder. 

I forbindelse med transport af levende dyr sørger vi for:

  • Så kort transporttid som muligt 
  • Direkte transport om muligt 
  • Åben og gennemskuelig information om aftaler 
  • Transport inden for jeres budget 
  • Vi gør, hvad der er bedst for dyret 

Vi benytter kun godkendte transportmidler til dyretransport

Ved transport af levende dyr – f.eks. til og fra zoologiske haver – er det lovpligtigt, at en repræsentant fra Fødevarestyrelsen dukker op, når transporten skal foregå fra Danmark til et andet land. Hos N.A. Nissen får vi derfor altid besøg af en repræsentant fra Fødevarestyrelsen ved dyretransport til bl.a. zoologiske haver. Her bliver dyrene tilset, ligesom alt det formelle vedrørende stempler i dyrenes papirer bliver klaret. Herefter er dyrene klar til at blive transporteret – enten til lands biltransport, til vands søfragt eller i luften flyfragt.   

Ved lastbiltransport af dyr, som strækker sig over 8 timer, er det ligeledes påkrævet, at det givne køretøj bliver synsgodkendt. Det gælder for et bredt udsnit af dyr, som vejer over 40 kg herunder: kvæg, grise, heste, geder, får mv. Der udstedes 2 former for udstedelsescertifikater: Èt til transport af dyr på op til 8 timer og et andet til transport af dyr på over 8 timer.  

Ved dyretransport, som strækker sig over 8 timer, er der ligeledes nogle helt særlige krav til transporten, som skal være opfyldt. Det gælder ikke mindst kravene om størrelse, mængden af foder, evt. skillevægge, vandtilførsel samt ventilation. Hos N.A. Nissen sørger vi altid for, at transporten foregår i overensstemmelse med de gældende krav til transport af dyr. 

Transport af kæledyr

Vi klarer – som allerede nævnt – også transport af kæledyr. Med transport af kæledyr menes transport af alle slags hunde, katte, fugle, krybdyr, padder, tropiske akvariefisk, kaniner, marsvin, hamstere mv. Hvis man holder andre dyr som kæledyr, så betragtes disse officielt ikke som kæledyr, og derfor kan alle andre dyr end de nævnte ikke rejse efter Kæledyrsforordningens regler.   

Dyretransport med fokus på dyrenes sikkerhed og sundhed

Hos N.A. Nissen har vi altid fokus på dyrenes sikkerhed og velvære under dyretransport. Vi modbeviser gang på gang, at dyretransport og dyrevelfærd ikke behøver at være hinandens modsætninger. Det er vores absolutte topprioritet, at dyrene ikke skal føle sig stressede, men så vidt muligt være i sit naturlige habitat under dyretransporten, selvom det ikke er vante omgivelser. Ved transport af levende dyr er det vores vigtigste opgave, at sikre dyrene en sikker og behagelig transport, når de skal transporteres fra A til B.       

Tilbud og kontakt

Vi kan altid komme med et prisoverslag, og giver gerne et uforpligtende skriftligt, så du kan få dit kæledyr med til udlandet. Ring gerne til os på: + 45 3252 3258, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail. Vi besvarer den hurtigst muligt. 

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT