Levende dyr2019-05-08T11:36:04+00:00

TRANSPORT AF LEVENDE DYR – KÆLEDYR OG DYR TIL ZOO

Vi har specialiseret os inden for transport af levende dyr

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS har mere end 24 års erfaring i transport af levende dyr. Vi transporterer både kæledyr for private og dyr for virksomheder som f.eks. zoologiske haver. Der er ingen dyr, som er for store til at blive transporteret sikkert til deres nye destination, og der er heller ingen, der er for små.

Har du et kæledyr, der skal med til udlandet eller måske hjem til Danmark er du velkommen til at ringe til os på +45 3252 3258. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail.

zoo og dyr transport
  • live animal transport

Erfaring kombineret med viden skaber tryghed

Når vi accepterer en opgave om transport af levende dyr, ligger prisen fast, og du vil derfor ikke blive mødt af en pludselig stigning i prisen. Vi følger vi en nøje udarbejdet og gennemtestet plan, der sikrer størst mulig komfort for jeres dyr under rejsen.

Ved alle former for transport af levende dyr, vil vi udarbejde en detaljeret transportoversigt. Transportoversigten indeholder alle de nødvendige opgaver, som skal løses i forbindelse med transporten. Du kan derfor være helt tryg ved, at vi håndterer alle dokumenter efter foreskrifterne.

Vores lange erfaring gør, at vi hurtigt kan rådgive omkring de forskellige regler og krav, der findes omkring transport af levende dyr til og fra forskellige geografiske områder.

I forbindelse med transport af levende dyr sørger vi for:

  • Så kort transporttid som muligt
  • Direkte transport om muligt
  • Åben og gennemskuelig information om aftaler
  • Transport inden for jeres budget
  • Vi gør hvad der er bedst for dyret

Tilbud og Kontakt

Vi kan altid komme med et prisoverslag, og giver gerne et uforpligtende skriftligt til så du kan få dit kæledyr med til udlandet. Ring gerne til os på +45 3252 3258, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail. Vi besvarer den hurtigst muligt.