GODSTRANSPORT GENNEM HELE EUROPA

Vores service tilbyder:
  • FCL hele biler
  • Stykgods
  • Groupage transport
  • Express
  • Økonomi
  • Alle former for varearter
  • Alle typer af mål
  • Alle former for vægt / volume

Hos N.A. Nissen tilbyder vi spedition og godstransport gennem hele Europa. Med mange års erfaring i godstransport med lastbil sikrer vi både dør-til-dør transport og større logistikløsninger i Europa. Vi tilbyder fragt til Norden, Vesteuropa, Østeuropa og Centraleuropa. Derudover tilbyder vi godstransport af alle former for varearter, alle typer af mål og alle typer af vægt. Det sikrer en fleksibel og funktionel godstransport i hele Europa.

Spedition af stykgods

Vi tilbyder bl.a. spedition af alt salgs stykgods rundt til hele Europa. Med stykgods menes alle enkelte forsendelser af varer på over 20 kg, som bedst kan håndteres manuelt. Vi sender både stykgods i større partier men også i små partier og enkeltvis. Vores stykgods kan sendes som express. Med express transport af stykgods kan vi imødekomme alle vores kunders krav på en fleksibel og effektiv måde. Vi er meget omstillingsparate, og derfor kan vi tilbyde express transport af stykgods tilpasset specifikke behov. Express transport af stykgods – men også express transport af groupage transport – er en hurtig og sikker transportform, som sikrer at varerne kommer frem til tiden.

FTL og FCL godstransport

Hos N.A. Nissen tilbyder vi FTL – Full Truck Load – som betegner den leverance, hvor en lastbil af fuldt lastet på en enkelt ladning. FTL kaldes også for hellæs, og det er den mest optimale måde at transportere på for chaufføren, da man bl.a. reducerer ventetider ved ofte at have færre aflæsningssteder. Ydermere tilbyder vi FCL-forsendelser, hvor vi med søfragt får fragtet gods sikkert fra havn til havn.

Uanset om du vælger FTL eller FCL til transport af gods, så sørger vi for, at godset kommer sikkert til pågældende destinationer. Det europæiske marked er dynamisk, og derfor kan der hurtigt ske ændringer, som kan påvirke godstransporten i Europa. Ikke desto mindre sørger vores mange samarbejdspartnere og agenter i Europa for, at godset også kommer gnidningsfrit frem til europæiske lande uden for Schengen-området.

Du er altid mere end velkommen til at få et uforpligtende tilbud på godstransport i Europa. Vi vil kontinuerligt kunne tilbyde markedets bedste godstransport i Europa. Tag kontakt til os allerede i dag på: +45 32 52 32 58.

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT