FLYFRAGT AF GODS TIL OG FRA UDLANDET – LUFTFRAGTEN SIKRES AF N.A NISSEN

Hvorfor vælge flyfragt, hvad er fordelen ved flyfragt og hvordan håndterer flyfragt mine genstande?

Uanset antal, størrelse eller vareart – N.A. Nissen Spedition & Transport tager sig af forsendelsen fra start til slut. Vi er eksperter i luftfragt og arbejder med løsninger, der er tilpasset jeres og firmaets behov. 

Som en uafhængig luftfragtspeditør kan vi tilpasse jeres flyfragt og finde en løsning, som passer til den aktuelle situation – uanset destination og tid. Vores lange samarbejde med nøje udvalgte agenter i udlandet, er udbygget siden firmaets etablering i 1974. Det gode og loyale samarbejde hjælper os med at yde høj sikkerhed og høj service ved sendinger både til og fra Danmark. 

Når du overlader din forsendelse til vores spedition- og transportfirma, ser vi det som vores fornemmeste opgave at gengælde din tillid med levering til tiden og i rette kvalitet.

Hvad får jeg ud af N.A Nissens flyfragt?

Vores flyfragt inkluderer:
  • Direkte service 
  • Express 
  • Samle forsendelser / konsolideringer 
  • Økonomi
  • Alle former for varearter
  • Alle typer af mål 
  • Alle former for vægt / volume 

Vi har fokus på løsninger, som klargører de fordele og fokuspunkter, som du får ud af vores flyfragt som transportmetode til dit gods eller dine dyr.

Mange års erfaring med luftfragt

Hos N.A. Nissen har vi over 24 års erfaring med luftfragt af gods; herunder også luftfragt af dyr. Vi faciliterer transporteren af gods på fly, og behandler godset skånsomt. Vores priser er faste, og derfor vil man ikke opleve pludselige prisstigninger.

Vores mange års erfaringer med luftfragt af gods gør, at du kan være helt tryg ved at overlade transporten af jeres gods til os. Vi følger en gennemtestet skematisk transportoversigt, som sikrer at gods og dyr, har de bedste betingelser, når de skal transporteres fra A til B.

Danmarks bedste luftfragt til dyretransport

Ved luftfragt af dyr bliver dyrene løbende kontrolleret. Der er selvfølgelig altid frisk mad og vand til rådighed, ligesom ventilationen er tilpasset det individuelle dyrs behov. Med luftfragt transporterer vi både dyr til zoologiske haver men også transport af kæledyr for private. Vi transporterer alle slags dyr sikkert frem til deres destination – både store som små.

Hos N.A. Nissen har vi en masse samarbejdspartnere og agenter rundt omkring i verden, som er eksperter i transport af dyr. Vores agenter sørger for, at vi hurtigt kan få tilladelser fra diverse landes toldmyndigheder, så luftfragten kommer til at foregå så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Yderligere har vi et indgående kendskab til mange af vores kunders behov, ligesom vi er meget omstillingsparate, og derfor er der ikke en transport der er for stor til os. For os er dyrevelfærd helt afgørende, og vi går aldrig på kompromis med dyrenes ve og vel. 

Luftfragt til USA, Kina eller Grønland? Vi tilbyder flyfragt overalt i verden

Hos N. A. Nissen er vi eksperter i luftfragt. Siden 1974 har vi udbygget vores netværk, så vi i dag kan tilbyde luftfragt til USA, Kina, Grønland og alle andre lande i verden. I tæt samarbejde med dig, finder vi en luftfragtløsning, der imødekommer dine behov, både med hensyn til omkostningerne, sikkerheden og tiden.

Hvorfor vælge eksport og import med luftfragt?

Eksporterer og importerer du regelmæssigt gods til og fra Danmark? Ved at samarbejde med fragtfirmaet N. A. Nissen kan du være sikker på at få den bedste fragt service. Vi skræddersyer fragtløsninger, så du får leveret dit gods til rettidigt, sikkert og til gode priser.

Siden 1974 har vi arbejdet med luftfragt og samarbejder derfor med luftfragt udbydere overalt i verden. Ligesom søfragt, er der mange fordele ved at vælge luftfragt.

Fordele ved luftfragt:

  • Luftfragt er hurtigere end søfragt.
  • Luftfragt er især egnet til dyretransport.
  • Al gods kan transporteres med luftfragt, uanset størrelse og form.

De bedste luftfragt priser

Hos N. A. Nissen tilbyder vi altid faste luftfragt priser, så du ikke skal forvente pludselige prisstigninger. Vores samarbejdspartnere sikre, at vi kan tilbyde gode luftfragt priser og samtidig garantere, at dit gods bliver fragtet under gode, sikre forhold.

Søger du luftfragt priser? Du er altid velkommen til at udfylde vores “få et tilbud” formular, for at få et tilbud på luftfragt.

Kontakt os gerne

Har du brug for en professionel speditør til jeres luftfragt world-wide, er du velkommen til at ringe til os på +45 3252 3258. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail.   

N.A. NISSEN SPEDITION & TRANSPORT APS -

TÅRNBYGÅRDVEJ 9C-2770 KASTRUP-PHONE: +45 3252 3258 - BOOKING@NANISSEN.DK

CVR: 21831891

SPEDITION / FLYFRAGT