Søfragt2019-10-10T12:50:41+00:00

Søfragt – Jorden rundt

We make it easier for you

N. A. Nissen Spedition & Transport ApS ser løsninger som en helhed. For at kunne rådgive om søfragt til hele verden, er det nødvendigt at have et stort netværk af agenter til rådighed. På den måde kan vi hurtigt få godkendt toldpapirer og øvrige vigtige dokumenter.

Søfragt siden 1974

N.A. Nissen blev grundlagt i 1974, og har lige fra de første år håndteret søfragt for mindre og mellemstore virksomheder, der har behov for at få fragtet gods til eller fra udlandet. God rådgivning og sikker håndtering af gods, emballage og dokumenter sikrer os loyale kunder. Det er med en vis stolthed i stemmen, at vi kan berette, at flere af vores kunder har fulgt os lige siden etableringen i 1974. Et kendetegn ved vores virksomhed, er ligeledes at samarbejdet med vores agenter bygger på tillid oparbejdet gennem mange års tæt samarbejde.

Vi ved, at jeres behov ofte kan ændre sig, hvis producenten i Kina f.eks. bliver forsinket på grund af et nedbrud i produktionsapparatet. Opstår der uforudsete hændelser, skal det være smidigt at ændre på transportform og tidspunkt. Ved valg af et fleksibelt speditions- og transportfirma som N.A. Nissen får I en fleksibel samarbejdspartner, der er interesseret i at skabe langvarige relationer. Vi holder os derfor orienteret omkring markedet, for konstant at kunne optimere vores arbejdsgange. På den måde sikrer vi, at de bedste løsninger inden for søfragt også fremadrettet bliver leveret af N.A. Nissen.

Vores søfragt inkluderer:

  • FCL hele containere
  • LCL / samlesendinger
  • Express
  • Økonomi
  • Alle former for varearter
  • Alle typer af mål
  • Alle former for vægt / volume

med søfragt kan du få dit gods sikkert hjem eller ud

Søfragt – en holdbar og bæredygtig transportform  

Hos N.A. Nissen har vi et meget stort netværk af samarbejdspartnere. Med flere afgange om ugen – fra nogle af verdens største internationale havne – kommer dit gods sikkert frem via bl.a. FCL-forsendelser. FCL står for: “Full Container Load” og med FCL-forsendelser tilbyder vi dør til dør eller havn til havn leveringer. Vi tilbyder også LCL – “Less Than Container”, hvor containerne håndteres i vores eget netværk. Vores agenter og samarbejdspartnere tager hånd om godset, så det kommer frem til tiden. Derudover tilbyder vi meget konkurrencedygtige priser, ligesom vi imødekommer vores kunders store og små behov.

Søfragt er en relativ miljøvenlig transportform, og vi efterstræber kun at samarbejde med leverandører, som leverer en bæredygtig, grøn søfragt. Det er sund fornuft, da vi føler en særlig forpligtelse for at passe på miljøet og havet omkring os. 

Ligeledes er det vigtigt for os med fleksible løsninger, da markederne omkring os er dynamiske og hurtigt kan ændre sig. Søfragt mellem forskellige kontinenter kan være en kompleks affære, som involverer mange forskellige instanser. Men med vores mange agenter og samarbejdspartnere over hele verden, sørger vi for, at søfragten sker så gnidningsfrit som overhovedet muligt. Og som allerede nævnt kan vi få underskrevet diverse toldpapirer i en vældig fart, så de til tider bureaukratiske regler ikke bliver en udfordring for vores søfragt. 

Til søfragt af gods benytter vi os af containere af højeste kvalitet. Kapaciteten og de individuelle mål kan selvfølgelig variere fra producent til producent, fordi der selvfølgelig findes rigtig mange forskellige slags containere til søfragt.  

Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud på søfragt. Vi vil kontinuerligt kunne tilbyde den bedste fragtløsning inden for søfragt. Start allerede dialogen i dag og tag kontakt til os på: +45 32 52 32 58.