Søfragt2019-05-08T11:36:05+00:00

Søfragt – Jorden rundt

We make it easier for you


N. A. Nissen Spedition & Transport ApS ser løsninger som en helhed. For at kunne rådgive om søfragt til hele verden, er det nødvendigt at have et stort netværk af agenter til rådighed. På den måde kan vi hurtigt få godkendt toldpapirer og øvrige vigtige dokumenter.

Søfragt siden 1974

N. A. Nissen blev grundlagt i 1974, og har lige fra de første år håndteret søfragt for mindre og mellemstore virksomheder, der har har behov for at få fragtet gods til eller fra udlandet. God rådgivning og sikker håndtering af gods, emballage og dokumenter sikrer os loyale kunder. Det er med en vis stolthed i stemmen, at vi kan berette, at flere af vores kunder har fulgt os lige siden etableringen i 1974. Et kendetegn ved vores virksomhed, er ligeledes at samarbejdet med vores agenter bygger på tillid oparbejdet gennem mange års tæt samarbejde.

Vi ved at jeres behov ofte kan ændre sig, hvis producenten i Kina f.eks. bliver forsinket på grund af et nedbrud i produktionsapparatet. Opstår der uforudsete hændelser, skal det være smidigt at ændre på transportform og tidspunkt. Ved valg af et fleksibelt speditions- og transportfirma som N. A. Nissen får I en fleksibel samarbejdspartner, der er interesseret i skabe langvarige relationer. Vi holder os derfor orienteret omkring markedet, for konstant at kunne optimere vores arbejdsgange. På den måde sikrer vi, at de bedste løsninger inden for søfragt også fremadrettet bliver leveret af N. A. Nissen.

Vores søfragt inkluderer:

  • FCL hele containere
  • LCL / samlesendinger
  • Express
  • Økonomi
  • Alle former for varearter
  • Alle typer af mål
  • Alle former for vægt / volume
med søfragt kan du få dit gods sikkert hjem eller ud

Kontakt os gerne

Har du brug for en professionel speditør til jeres søfragt, er du velkommen til at ringe til os på +45 3252 3258. Foretrækker du at skrive, er du velkommen til at sende en mail